KRC Genk Winterbreak
Kom ook dit jaar wandelen tijdens de KRC Genk Winterbreak powered by BEBAT!

Op 29 december 2023 organiseert KRC Genk de tweede editie van KRC Genk Winterbreak. Een warm en sfeervol winterevenement ten voordele van de lokale voetbalclubs.

Ooit al eens over de heilige blauwe mat naast het veld in de Cegeka Arena willen wandelen? Dit is je kans. De traditionele winterwandeling start en komt aan in het stadion! Het parcours van 4 km wordt één grote belevingstocht met tal van animaties én lekkere bevoorradingen. Na de finish ontvangt Marcske Vertongen van de Radio Hallo Discoshow jullie graag in ons gezellig winterdorp. Nog niet overtuigd? Aan de finish krijgt elke deelnemer een gratis voucher, goed voor één thuiswedstrijd (Regular Games) van KRC Genk in het kalenderjaar 2024.


Opbrengsten voor lokale voetbalclubs

Net zoals vorig jaar gaan alle inkomsten uit de ticketverkoop integraal naar de deelnemende voetbalclubs uit Limburg en omstreken. Voltooi via onderstaande link jouw inschrijving en duid aan welke voetbalclub je graag wil steunen. Vergeet ook zeker niet om jouw vrienden en familie uit te nodigen. Zo geven we het lokale voetbal samen een duwtje in de rug.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

 

Praktisch

Wanneer vindt KRC Genk Winterbreak 2023 plaats?
Vrijdag 29 december vanaf 16 uur.

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven?
Inschrijven kan vanaf NU via deze link.
Wees er snel bij want 'op is op'!
Na inschrijving ontvangt elke deelnemer onmiddellijk een bevestigingsmail met toegangsticket en alle praktische details die je op voorhand moet weten over de wandeling.

Wat moet ik op voorhand weten over de wandeling?
Om alles vlot te laten verlopen werken we dit jaar met drie wandelwaves. Elke deelnemende groep kan zich inschrijven voor één van de waves, tot die vol zit. Indien je graag wil samen wandelen met andere groepen, is het belangrijk om dezelfde wandelwave te selecteren bij de registratie.

Prijs
De kostprijs voor volwassenen bedraagt 10,- EUR 
De kostprijs voor - 18 jarigen bedraagt 5,-  EUR
Zoals eerder aangehaald gaan de inkomsten uit de ticketverkoop integraal naar de door de deelnemer geselecteerde voetbalclub.


Waves
Wave 1: Vrije start tussen 17 uur & 18 uur.
Wave 2: Vrije start tussen 18 uur & 19 uur.
Wave 3: Vrije start tussen 19 uur & 20 uur.

Het parcours
Het parcours met start en aankomst in de Cegeka Arena is zo’n 4 kilometer en grotendeels verhard. De route wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol ingekleed. Daarnaast is het parcours ook volledig toegankelijk voor kinderwagens. Huisdieren zijn helaas niet toegelaten gezien het grote aantal deelnemers.

Wat staat er verder nog op het programma?
Na de wandeling ontvangen we alle deelnemers graag in het winterdorp waar je kan nagenieten van een hapje en een drankje in een winterse sfeer. Voor zij die niet wandelen is het winterdorp alvast geopend vanaf 16 uur. Als afsluiter van de avond zorgt Marc Vertongen voor de nodige ambiance met de Radio Hallo Discoshow. Om 20.30 uur start hij met zijn show.

 
Nog vragen?

Met al uw vragen kan u terecht op winterbreak@krcgenk.be

Geen verdere vragen?
Aarzel dan niet om je snel in te schrijven. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
We zien ons op de KRC Genk Winterbreak powered by Bebat!